søndag 30. mai 2010

Oslo Agilityshow

Det blir en kort blogg i dag - er aldeles blåst etter 2 dager med agility!!!!! Og ingen bilder heller!

Agility og løpetid er ingen god kombinasjon - i hvertafll ikke for husets hannhund. Victor har blitt fjernere og fjernere i løpet av helga - Joys brunst er nok rett rundt hjørnet nå. At vi plukka en liten premie både i går og i dag sier nok mer om et litt varierende nivå i klasse 1 enn Victors innsats.

Joy har hatt en litt motsatt innsatskurve. I går var hun litt slakk (som hun også var forrige helg). Hun kan være raskere, men holdt likevel fin stil i dag. En 3. plass i agility får vi være godt fornøyd med. Og ikke minst finalen: DBHK Micro Partners (laget vårt) vant sin klasse i dag (i går ble det disk).

Ellers blir det lange dager i Oslo - det er mye som skal skje på Oslo Agilityshow. Jeg lurer likevel på om de ikke hadde stått seg på en litt annen inndeling på ringene (og mange bytter av dommere betydde ganske omfattende ombygginger).

På lørdag fikk jeg også endelig målt hundene mine. Joy og Chari var det ikke tvil om - de hører helt klart hjemme i Liten klasse. Victor ble målt til 34.5 cm da han var litt over 1 år, og måtte ha en endelig måling etter fylte 2 år. Han sto nesten på tå på bordet, så det var hakket før han endte i klasse Mellom. Men dommeren som målte tok seg tid til å få han til å slappe av litt mer, så vi sneik oss akkurat under lista og blir værende i klasse Liten. Det vanlige er jo heller at hundene kryper litt sammen når de kommer på bordet, men Victor hadde altså en litt motsatt reaksjon.

Veldig hyggelig i går var det at vi fikk selskap av valpen Tina. Anette og Tina bor rett ved der stevnet ble arrangert, så de benyttet anledningen til litt sosialisering. Mia synes det var stas å treffe igjen en av sine leikekamerater, men den absolutt mest overstømmende hilsingen fant sted da Tina møtte mamma Chari - det var tydelig at de kjente hverandre igjen. Det er alltid koselig å treffe valpene igjen etter levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar