søndag 6. juni 2010

NKK Drammen

Så var vi i gang med litt utstilling igjen, og det er Exxi som har vært i aksjon.På fredag tilbrakte vi noen timer hos Øyvind på Tranby, og han gjorde Exxi riktig så presentabel. Jeg synes Exxi har utviklet seg svært bra, så jeg gledet meg virkelig til å vise henne fram igjen.Vi får si oss fornøyd med resultatet, selv om vi gjerne skulle vært med og konkurrert om certet også. Hun vant altså unghundklassen, men fikk ikke CK. Dommeren delte "bare" ut HP i klassen. Hans begrunnelse i forhold til Exxi var hennes bløte beinhår. Og det er bare å innrømme det - hun har bløte beinhår.

Positivt var det også at ringtreninga vår absolutt har båret frukter. Jeg følte at jeg fikk vist henne på en ordentlig måte denne gangen. Nå er ringtreningskurset omtrent halvveis, men nå skal jeg konsentrere meg om Mia som har fått sitte litt på vent for at storesøster Exxi skulle få et best mulig grunnlag før utstillingen.Jeg har vært litt involvert i arrangementet også, men ikke så mye som jeg pleier. Min søster feiret 50-års dag på lørdagskvelden og da var det godt å kunne ta seg helt fri på søndag. Takk til Hanne som åpnet døra for jentene mine mens jeg dro på fest.

Victor er riktig på vift om dagen. Han flyttet først til Hanne noen dager fordi både Joy og Chari var brunstige. Så kom det bud at han var ønsket som førsteelsker til en kjekk dame oppe i Kongsvinger-traktene. Han ble med Lisemette og Svein Ivar i østerled etter utstillingen i går og meldingene lyder på at han har klart brasene med glans. Nå er det bare å krysse fingrene for at det blir valper av hans lille sex-ferie. Han blir der en dag eller 3 til, men så er han ventet hjem igjen. Da skulle jentene her være ferdig med sin periode, så da skal det nok bli ro i leieren og fokus på andre ting enn damer. Litt agility, kanskje?

Victor hadde jo damebesøk for noen uker siden også og vi har fått den gledelige meldingen om at det er valper på gang i Kennel Vikamo på Lunner. Vi venter spent i ca 4 uker til før vi får vite det endelige resultatet.

2 kommentarer:

 1. Hei Tone!Ja litt av en kar du har ;o)Første gang fikk vi heng på hele 45 min,wow!!Så deretter 35 min og siste på 30 min,blir det ikke valper nå vet ikke jeg!!Tusen takk for at vi har fått bruke Viktor,vi har blitt svært begeistret for vår nye "svigersønn" som har oppført seg helt eksemplarisk!!

  God sommer ønskes dere fra alle oss på hedmark!

  SvarSlett
 2. Hei Tone
  Nå skal jeg skjerpe meg, jeg er ikke flink til å følge med på blogger eller hjemmesider..savner en gjestebok da..

  Exxi var virkelig en glede å se. Hun har vært fin hele tiden, og har virkelig utviklet seg bra.
  Hun hadde fortjent et ck...
  Lykke til videre i danmark!

  Lisemette

  SvarSlett