søndag 7. juni 2009

Jippi-ai! Chari er Norsk Utstillingschampion!


NKK's Internasjonale utstilling i Drammen har gått av stabelen i helga, og "som vanlig" har jeg kombinert dugnad for DBHK (teknisk arrangør) og utstilling av egen hund. Det har gått helt problemfritt alt sammen, med klimaks når Chari fikk sitt siste og avgjørende cert slik at hun nå kan sette NUCH foran navnet sitt (når NKK får godkjent tittelen ihvertfall).

Chari på bordet for dommer Mona Selbach.

På den forrige utstillingen i Sverige var ikke Chari helt samarbeidsvillig i ringen. Det gikk mye bedre i dag og hun sto løpet ut helt fram til 2. BTK. Siden dagens beste tispe allerede var champion gikk det etterlengtede certet til Chari. Res. Cacib fikk vi også, men det gir ingen uttelling. Vi er superfornøyd likevel!

Chari i konkurranse med en flott junior fra Kennel Skruff.


Er det rart vi gliser?

I dag fikk vi besøk ved ringen av min søster og mine to tante-barn: Sara og Sofia. De er veldig opptatt av tante Tones hunder, og kontakten er gjensidig.


Sara og Chari

Ventetia på utstilling kan bli litt lang, men da kan tiden kortes med litt isspising.

Som nevnt har jeg også arbeidet litt dugnad i løpet av helga. Min oppgave de siste åra har vært å organisere og instruere skriverne. Innsatsen fra min side var størst i går - i dag hadde jeg bare jobben med å fordele de og å gi en kort instruksjon før en annen tok over slik at jeg kunne konsentrere meg om utstillingen. Både min del av jobben og resten av klubbens innsats har gått veldig bra, og vi får særdeles gode tilbakemeldinger fra NKK.

Forøvrig hadde jeg håpet at en fin helg kunne krones med den første paringen av Chari og Victor i kveld. Chari viste litt takter ved å legge på halen tidligere i dag, men her hjemme blir det vist ikke noe. Hun er på 15. dagen i dag, så det burde være tia nå. Victor har vært helt i hundre før om dagene, men nå det siste døgnet har han vært ganske rolig. Vel, jeg venter til i morgen før jeg begynner å bekymre meg for alvor.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med championatet!!! Flinke, pene Chari!!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Gratulerer så mye med Charis championat!! Får håpe "date`n" blir vellykket også:)
  Hilsen Hege

  SvarSlett
 3. Hei Tone
  Gratulerer så mye med championatet på vesla-frøkna di!
  Hilsen fra Eli

  SvarSlett
 4. Halla
  Forsinket meg godt(håper vi) kommer gratulasjonen fra farmenfolket som har vært på ferie i Spania.

  Gratulerer med championatet. Dere så riktig flotte ut på bildene! Fint å få feid en konkurrent om certet av banen før Pippi og Medellin kommer på...:-O

  Klem fra farmenfolket

  SvarSlett
 5. Gratulerer med championatet, Tone!
  Hilsen Anita
  http://barbunies.com

  SvarSlett
 6. Oi oi litt sent ute jeg da, med gratulerer masse med Chari sitt championat :-) Synd at det ikke ble noen valper etter to så flotte hunder, men alt får vi desverre ikke bestemt i denne hundeverdenen.
  God sommer til deg og de 4 beint,
  Mvh Anita og gjengen i Trysil

  SvarSlett