mandag 3. oktober 2011

Gabi og Mia på utstilling

Helga har blitt brukt til hundeutstilling - Gabi har debutert i valperingen og Mia i Åpen klasse.


På lørdag var det Norsk Dobermannklubb som var arrangør og dommer var Bojan Matakovic.


Gabi var først ut og selv om hun ikke hadde veldig lyst til å bevege seg på det litt glatte gulvet, fikk vi en fin kritikk. Det var bare 2 valper og Gabi endte som BIR valp. Gabis debut i valperingen.


Etter vel overstått runde i valperingen var det Mias tur. Hun var litt mer med på notene i forhold til forrige runde på utstilling, og jammen endte hun ikke som beste tispe med Cert og det hele. Vi ble til slutt BIM, noe som var helt OK og bedre enn jeg hadde forventet.

Siden vi hadde seint frammøte denne dagen, ble vi igjen for å få med oss gruppefinalen for valper også. Etter nesten ikke å ville bevege seg i det hele tatt, gikk det bedre med selve visningen i gruppa. Vi ble imidlertid takket av uten å oppnå noen plassering. Fin trening for Gabi likevel!

På søndag var det Norsk Pincher klubb som var attangør og dommer denne dagen var Petter Fodstad.
Denne dagen var Gabi eneste valp, så vi var jo så og si sikret BIR Valp. Gabi var litt mer villig til å bevege seg  og jeg tror dommeren likte Gabi godt. Siden det også var dommerelev der, ble Gabi sjekket og undersøkt etter alle kunstens regler - noe hun taklet fint. En bra trening, dette her!


 Gabi foran dommerbordet - i god positur!

Om dommeren likte Gabi, så likte han ikke tante Mia. Hun fikk en gul sløyfe denne dagen og det er jo ikke så bra. Litt rart, for kritikken var slett ikke så dårlig. Men så viste hun med hele seg at hun absolutt kunne tenke seg bedre ting å gjøre enn å tråkke rundt i en utstillingsring  og en hund som ikke trives i ringen viser seg jo ikke godt fram, heller.

Mia på utstilling - en smule uvillig.

Vi camperte begge dagene sammen med Vidar Mollerud fra Kennel Vikamo. Han stilte den andre valpen på lørdag og Chiwas begge dagene. Chiwas endte vel med "flat rød" begge dager, tror jeg. Jeg synes den hunden har utviklet seg bra og han er fra interessante linjer. Han står på lista over aktuelle hanner som kan brukes på jentene her, så vi ønsker han lykke til videre.

Vi var ferdig i ringen før kl 10.00 på søndagen og det frista ikke mye å være igjen til gruppefinalen denne dagen. Med 3 hunder hjemme er det ikke helt greit at dagen blir for lang og jeg frykta litt trafikkproblemer inn mot Oslo lenger utpå ettermiddagen. Vi reiste derfor hjem ganske raskt og kunne heller legge inn en god tur på skauen med alle hundene i lett duskregn. Deilig forfriskende etter oppholdet i en overfylt idrettshall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar