søndag 29. august 2010

Diverse oppdatering...

Da får jeg ta meg sammen og blogge litt igjen. Noen har kanskje fulgt med såpass at de husker at jeg skulle på agilitystevne forrige helg. De kan kanskje tenke seg at det ikke gikk alt for bra, siden det ikke kom noen umiddelbar oppdatering. Og det stemmer, ja! Det er lenge siden jeg har gjort det så dårlig på et stevne. Victor var omtrent som på forrige stevne - han ville ikke noen ting. Det rare er at han går som ei kule på trening om dagen. Joy pådro seg 2 riv i et løp og jeg sørga for en disk i det andre. Chari kom seg igjennom banen, men i sitt eget tempo om med noen feil/vegringer underveis. Vi bekler traust de nederste plassene på resultatlista. Men noen må jo figurere der også! Denne gangen hadde ikke klubben noe lag, så ikke engang det kunne redde dagen.

Til tross for begredelige resultater kom jeg hjem riktig fullastet med premier. Arrangøren var sponset av RC, så vi fikk 1 kg energifor pr start. For meg med 6 starter ble det 6 kg mat. Victor trenger litt ekstra og får en del energifor og 2 deler vanlig mat, så det passet midt i blinken. I tillegg hadde de premier til alle som kom igjennom banen - 3 poser med diverse godbiter ble resultatet der.

Etter stevnet kjørte jeg ca 10 min videre nordover og besøkte Vidar i kennel Vikamo. Der hadde Victor's 1. valpekull rukket å bli 7 uker, og det var riktig trivelig å hilse på dem. Jeg hadde hatt litt oppkast på mine hunder tidligere i uka, så de fikk holde seg i bilen, men jeg kunne få litt valpekos. Vidar benyttet anledningen til fotografering. Her er Victors valper:

Victor har jo 1 kull til - de har blitt ca 3 uker nå. Derfra har vi fått bilde - det er tatt når valpene er ca 2 uker gamle (her er det fortsatt ledige valper, så ta kontakt så kan jeg formidle hvis noen er interessert):Fra eldre Dunkel-avkom har vi også fått noen innmeldinger. Lulu's valp Diva (Diva Desirée von Dunkel) i Skien har for eksempel blitt reine motorsykkerypa og er med matmor Randi på mototsykkeltreff rett som det er - trygt plassert i sidevogna.Diva er klar for tur.
Rett før vi starta blogginga kunne jeg også lese på Facebook at Lita i Trondheim (Chari's søster Carmelita Sangria von Dunkel) har vært på utstilling og fått Cert. Det er kjempefint og vi gratulerer så mye! Tar jeg ikke helt feil hadde valpene hennes vært på utstillinga også og blitt henholdsvis BIR og BIM i valpeklassen. I dag hadde det vist også blitt BIG på Max. De 2 valpene hennes har også Diesel til pappa, samme som F-kullet her, så dette er "tjukke slekta"!

Selv har jeg ikke hatt noen hundeaktiviteter på gang denne helga. I dag har vi feiret mitt yngste og 10. tantebarn Henny sin navnedag. Og jeg har som vanlig i familieselskaper forspist meg på kake.

I går fikk jeg endelig begynt å plante litt busker i skråningen på nedsiden av gårdsplassen. Jeg hadde raidet noen hagesentre og kjøpt div busker på tilbud, men det var likevel langtfra nok. Jeg får nok ta meg en tur til og se hva jeg finner. Jeg har en idee om at det kanskje blir et bedre resultat om jeg kjøper noen flere planter av de slagene jeg allerede har planta, enn at det blir helt "hummer og kanari". Da blir det nok noen flere svartsurbær, tenker jeg.

Neste helg er det klart for 2 dager med agility, henholdsvis i Oslo og i Drøbak. Jeg håper Victor fungerer bedre da, men jeg har mine tvil. Da kan jeg ihvertfall ikke lenger skylde på løpetid.
Om 2 uker bærer det i vei til Stavanger. Litt agility blir det der også, men hovedhensikten med turen er å stille Victor på NKK-utstillingen. Jeg hadde håpet å få championatet på han, men han mangler det vanskelige stor-certet og jeg er litt usikker på hva dommeren tenker om hans litt blasse farge. Men det får stå sin prøve - hvis jeg ikke stiller blir det ihvertfall ikke noe cert på han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar