torsdag 1. januar 2009

Velkommen til min nye blogg!

Godt nytt år!

Jeg starter det nye året med ny blogg. Ideen er å gjøre bloggen litt mer personlig. Dessuten har jeg hatt litt problemer med opplasting av bilder i den gamle, men nå håper jeg at det skal gå bedre (klarte å få på plass logoen ihvertfall).Min gamle blogg finner du som link på min nettside.

Her er et av de bildene jeg ikke klarte å vise i min gamle blogg.Litt vinterstemning fra hagen.

Mine planer for 2009 på hundefronten er å stille Chari og Victor forhåpentligvis fram mot Championat (i første omgang ihvertfall). Kanskje skal de to også bli mor og far til Kennelens F-kull på seinsommeren eller tidlig høst.

På agilityfronten går vi et spennede år i møte. Både Chari og Victor debuterer i hoppklasse på Follo nå i januar. Det er alltid spennede å starte opp med nye hunder. Spesielt Victor har jeg tro på kan gi meg mange gode opplevelser i agilityringen.


Joy skal selvfølgelig også i action på agilitybanen. Hun fortsetter i klasse 2, så får tiden vise om hun etter hvert er god nok for klasse 3. Når det gjelder videre avl på Joy er jeg pr nå usikker. Hun har hatt 2 kull med 7 valper i hvert kull og det siste endte med keisersnitt. Jeg er derfor usikker på om hun bør få flere valper, men på den annen side får jeg veldig god tilbakemelding på avkommene hennes. Uansett skal hun få en god pause fra morsrollen nå og et eventuelt nytt kull får i såfall komme i 2010.


Lille Exxi bor hos forvert i Asker, men også hun skal etter hvert vise seg litt mer i det offentlige. Vi får se om det blir et valpeshow eller 2 til våren, eller om jeg venter til hun er klar for offisielle klasser.


1 kommentar:

  1. Hei Tone. I dag feirer vi Dickie (Bellini Von Dunkel) s 5 årsdag. Han er en utrolig flott hund som er til stor glede. Intelligent, klok, snill, morsom, lydig (som en schnauzer kan være) leken, pratsom, trofast. Vi elsker han! Til jul/fødselsdag fikk han en ny stor hundedyne til vinduskarmen, som er der han tilbringer det meste av innetiden sin. Alt og alle som passerer utenfor må jo kommenteres. Han er ganske langhåret nå, og må nok snart en tur til Kent, men nå i kulden er nok deilig med litt ekstra ull. Vi skal feire ham, med en lang tur på Bygdø, og kanskje noe ekstra godt til middag. Takker for den utrolige glede som din hund gir oss til daglig. Gratulerer med dagen. Hilsen familien Wiik (oslo)

    SvarSlett